• Imatrikulácia

          • Dňa 13.4.2022 sa naša škola premenila na rozprávkovú školu, kde rôzne rozprávkové bytosti zo 4.A triedy si preskúšali našich prvákov počas Imatrikulácie, či sú pripravení stať sa ozajstnými školákmi a byť pasovaní do cechu školského. Všetci prváci ukázali svoju šikovnosť, nebojácnosť a za svoje výborné výkony boli odmenení potleskom, pamätným listom a darčekom od štvrtákov. Na záver boli prváci pasovaní pani riaditeľkou školy a svoj sľub, byť dobrým žiakom, potvrdili svojim odtlačkom prsta.

          • Zápis do 1. ročníka na školský rok 2022/2023

          •  

            ZŠ Lieskovec,

            Vám oznamuje, že ZÁPIS do 1. ROČNÍKA na školský rok 2022/2023 sa uskutoční v termíne:

            22.4.2022 od 15:00 - 18:00 (piatok)

            23.4.2022 od 9:00 - 12:00 (sobota)

             

            Zápis sa uskutoční za prítomnosti zákonných zástupcov spolu s dieťaťom (nie on-line :-) )

             

            Zo sebou si prineste k nahliadnutiu doklady, rodný list dieťaťa (nie sú potrebné kópie), prípadne inú dokumentáciu, ktorú považujete za potrebnú (napr. odporúčania diagnostického centra, rozhodnutia súdu a pod.) a peňažnú hotovosť 10,- € - členský príspevok do Občianskeho združenia rodičov Lieskovček.

             

            Na stránke školy je prístupná elektronická prihláška, ktorú vypíše zákonný zástupca dieťaťa vopred: Elektronická prihláška do prvého ročníka | Základná škola, Stredisková 2735/5, Lieskovec (edupage.org) - prosíme vyplniť najneskôr do 22.4.2022 do 20:00.

            Škola si prihlášku vytlačí a v čase zápisu ju zodpovedný zamestnanec skontroluje so zákonnými zástupcami dieťaťa priamo v škole.

            Rodičia, ktorí nemajú možnosť vyplniť elektronickú prihlášku:

            Vypíšu prihlášku v listinnej podobe priamo v škole, počas zápisu.

            Prihlášku musia podpísať obaja zákonní zástupcovia dieťaťa

            Viac informácii, čo ponúka naša škola, nájdete v sekcii O škole - prečo študovať u nás.

             

             Riaditeľka školy

             

             

          • Korčuľovanie - Zimný štadión Zvolen

          • V dňoch od 4.- 8. 4. 2022 žiaci našej školy absolvovali základný kurz korčuľovania na Zimnom štadióne vo Zvolene. Pod profesionálnym vedením tréneriek HKM Zvolen zvládli základy korčuľovania aj úplní začiatočníci a mali z toho veľkú radosť. Žiaci získali základné zručnosti korčuľovania aj prostredníctvom rôznych disciplín, ktoré si trénerky pre nich pripravili. Za svoje športové výkony boli žiaci v závere kurzu odmenení veľkou pochvalou od tréneriek a učiteliek za vzorné správanie a diplomom, ktorý im bude pripomínať zvládnutie kurzu a príjemné zážitky na ľade.

          • Noc s Andersenom 2022

          • Naša škola sa zapojila do medzinárodnej rozprávkovej ,,Noci s Andersenom". Daltonský blok bol plný čitateľských aktivít, súťaží a zážitkov.

        • Výsledky okresného kola matematickej Pytagoriády
          • Výsledky okresného kola matematickej Pytagoriády

          • Dňa 29. 3. 2022 sa uskutočnilo okresné kolo Pytagoriády. Medzi úspešných riešiteľov v tomto školskom roku patril aj žiak z našej školy. Spomedzi všetkých účastníkov sa na 23. mieste v skupine P3 umiestnil  Tomáš Krnáč.

            Tomášovi srdečne blahoželáme.  😊

          • Svetový deň vody - 4.A

          • Dňa 22. marca si celý svet pripomína Svetový deň vody. Dnes si dôležitosť vody, jej význam, ochranu a šetrenie pripomenuli aj naši štvrtáci.

          • Hviezdoslavov Kubín - okresné kolo súťaže

          •        Dňa 23.3.2022 sa uskutočnilo okresné kolo súťaže a prehliadky v umeleckom prednese poézie a prózy Hviezdoslavov Kubín. Našu školu reprezentovali Liliana Čiefová a Ľubomír Holčík. Obom účastníkom okresného kola srdečne blahoželáme, boli ste vynikajúci!

                   V prednese poézie sa vo svojej kategórii umiestnil na krásnom 3. mieste Ľubomír Holčík a postupuje do regionálneho kola, ktoré sa uskutoční 25.3.2022. Všetci mu držíme prsty, aby sa mu darilo a aby tak úspešne reprezentoval našu školu.

          • Naši žiaci

          • V našej  školičke a aj v tejto triede sa učíme efektívne zdolávať výzvy vlastným zážitkom, experimentovať, rásť , hrať sa a relaxovať, byť  samostatní, zodpovední, vzájomne empatickí, mať jasné hranice...

          • Dni otvorených dverí

          • Pre rodičov a budúcich prváčikov sme pripravili DOD. Počas týchto dní sa môžete prísť kedykoľvek pozrieť do priestorov našich tried a celej školy. Pani učiteľky a vychovávateľky Vám ukážu spôsob výučby a ochotne odpovedia na Vaše otázky týkajúce sa školy a vyučovania.

            Termíny sú : 4.3.2022, 18.3.2022, 25.3.2022.

            Tešíme sa na Vás.

          • Telesná na korčuliach

          • Tento týždeň mali žiaci našej školy skvelú príležitosť zdokonaliť sa v základoch korčuľovania na hodinách TSV. Deťom sa takéto spestrenie vyučovania veľmi páčilo. Športové aktivity zvládli hravo nielen skúsení korčuliari, ale aj nadšení začiatočníci.

            Ďakujeme pani Tužinskej a DHZO Lieskovec za možnosť využitia klziska. Už teraz sa tešíme na budúci týždeň.

          • Veselé Vianoce

          • Všetkým našim žiakom, rodičom, priateľom a priaznivcom školy prajeme krásne a pokojné sviatky.

            Kolektív ZŠ v Lieskovci

          • Vážení rodičia, milí žiaci a žiačky,

          • zapojili sme sa do projektu O2 Športová akadémia Mateja Tótha, ktorý prebieha od 19.10.2021 do 19.12.2021.

            Čo je O2 Športová akadémia Mateja Tótha?

            Kvalitná voľnočasová aktivita v podobe krúžkov na 1. stupni základných škôl. Akadémia pomocou prepracovanej metodiky a školených trénerov poskytuje deťom všeobecný športový základ, ale aj motiváciu a pozitívny vzťah k pohybu. Tréningy sú vyskladané tak, aby deti športovali hravo, dbá sa na ich telesný aj duševný vývin a zároveň deti zistia, na aký šport majú najlepšie predpoklady.

             

            Stačí, ak na dolu uvedený link kliknete, nájdete našu školu a zahlasujete za ňu!

            Hlasujte každý deň a aj vy svojim hlasom rozhodnete, v ktorých školách sa deti rozhýbu pod vedením olympijského víťaza Mateja Tótha.

            Každý hlas sa počíta.

            Podporte našu školu v tomto projekte a pomôžete tak deťom lepšie zvládať záťažové situácie, učiť sa zodpovednosti, vytrvalosti a prispieť k ich psychickej pohode.

             

            S poďakovaním,

             

            riaditeľka ZŠ Mgr. Adriana Butkovská

             

          • Oznam

          • Aktuálne odporúčania RÚVZ pri pozitívnom samoteste

              Vážení rodičia, po konzultácii s RÚVZ vám podávame nasledovné informácie: 

            pokiaľ zistíte pozitívny výsledok domáceho samotestu dieťaťa, RÚVZ odporúča navštíviť oficiálne odberové miesto MOM, kde vášmu dieťaťu urobia antigénový test - už na základe tohto testu môže byť uložené karanténne opatrenie, nie je potrebné čakať na pozvanie na PCR test (čo bývalo zhruba 2 dni po nahlásení pozitívneho samotestu)