• Oznam
          • Oznam

          • Vážení rodičia, milí žiaci a žiačky,

            čerstvého ovocia a zeleniny nie je nikdy dosť. Vďaka nemu sme zdravší a s vyváženou stravou nám to aj viac myslí. A to sa v škole vždy zíde! Preto potrebujeme dostať ešte viac ovocia a zeleniny do školy.

            Kaufland tento rok organizuje 5. ročník projektu Čerstvé hlavičky a hľadá partnerské školy pre každú zo svojich predajní, ktoré od nich získajú pravidelný prísun kvalitného ovocia alebo zeleniny pre svojich žiakov na celý rok.

            Stačí, ak na stránke cerstvehlavicky.sk nájdete našu školu a zahlasujete za ňu!  Hlasovanie prebieha od 20.04.2023 do 31.05.2023. Hlasovať môžete každý deň.

            Každý hlas sa počíta a aj naša škola sa môže stať jednou zo  škôl, ktoré budú dostávať ovocie a zeleninu pre žiakov celý školský rok 2023/2024.

            Podporte našu školu v tomto projekte a pomôžete nám zabezpečiť pre Vaše deti pravidelnú porciu zdravej a čerstvej zeleniny a ovocia. Veríme, že s Vašou pomocou budú žiaci opäť  dostávať veľký kopec ovocia a zdravej zeleniny, tak ako v tomto školskom roku.

             

            S poďakovaním,

             

            riaditeľka ZŠ Mgr. Adriana Butkovská

          • Séria daltonov v 3.A

          • Aj malí ľudia majú veľké sny. Výsledné práce sme posielali do niekoľkých projektov medzinárodnej súťaže usporiadanou ISEIA. Držte nám palce.

          • Veľkonočné tvorivé dielne v ŠKD

          • Dňa 29. 3. 2023 sme si v ŠKD pripravili pre našich žiakov a ich rodičov veľkonočné tvorivé dielne. Spoločne si vytvárali jarné dekorácie, vyrábali ozdoby, zdobili veľkonočné vajíčka. V klube vládla priateľská a tvorivá atmosféra. Všetky práce boli krásne, nakoľko boli robené s láskou a radosťou. Tohtoročné podujatie navodilo príjemnú veľkonočnú náladu a veríme, že o rok sa stretneme znova.